• image
  • image
  • image
  • image
  • image
U bent hier:

Garantie

Met het vervangen van uw kozijnen, deuren etc is een hoog investeringsbedrag gemoeid.

Belangrijk is zekerheid te hebben over de afwikkeling van klachten en schade na uw oplevering. Zowel het product als het bedrijf moeten top zijn. Het bedrijf moet vooraf schriftelijk kunnen aantonen welke garanties zij verlenen en hoe hun service is georganiseerd.

Bij KeurKozijn krijgt u een Klantinformatiemap. Dit is een uitgebreide map over onderhoud en service. Garantie geven is wat anders dan daadwerkelijk de bijbehorende service verlenen. Bij KeurKozijn heeft u bij garantie geen voorrij kosten. Bij KeurKozijn heeft u tot 10 jaar garantie en over de gehele periode heeft u gratis service.

Garanties.

Het betreft hier volledige garantie, dus niet slechts fabrieksgarantie. 

Kunststof kozijnelementen

Kunststof kozijnelementen met Renolit folie

Houten kozijnelementen

Aluminium kozijnelementen

Kunststof panelen (in gevels en voordeuren)

Polyester dakkapellen

Gevelbekleding

Hang- en sluitwerk

Beglazing (volgens KOMO normen)

Velux dakramen

Overige producten

10 jaar

10 jaar

10 jaar

10 jaar

10 jaar

10 jaar

5 jaar

3 jaar

10 jaar

5 jaar

3 jaar

Op een aantal producten waarvan de duurzaamheid zeer sterk onderhevig is aan juist (her)gebruik en toepassing wordt geen garantie geleverd. Deze producten betreffen horren en sierbeslag. KeurKozijn is altijd verantwoordelijk om het disfunctioneren van geleverde goederen en diensten, ongeacht welk onderdeel het betreft, te corrigeren.

Service

In uw Klantinformatiemap vindt u ook het telefoonnummer voor servicewerkzaamheden. Zo is één telefoontje voldoende om uw klacht te verhelpen.

De service wordt verleend door ervaren en speciaal opgeleide servicemonteurs. Zij werken zelfstandig en zijn geen onderdeel van een montageploeg. Zij werken echter uitsluitend overdag, dus in de regel wordt met u van tevoren schriftelijk overeengekomen, wanneer zij uw klacht komen verhelpen. Helaas hebben wij geen 24 uur service 7 dagen per week, maar wij proberen uiteraard wel zo snel mogelijk uw klacht verholpen te hebben.

Zomeractie!

Zomeractie KeurKozijn

Klantbeoordelingen